Νέα της
IKMF Ελλάδος

Gold VIP Protection Course 2012

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 19-22 Απριλίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Martial Way στο ΟΑΚΑ, το Σχολείο για το Χρυσό Σήμα VIP Protection της ΙΚΜF.

Το Σχολείο αυτό απευθυνόταν σε ήδη αποφοίτους του Σχολείου VIP Protection της IKMF, οι οποίοι είναι ήδη κάτοχοι του Ασημένιου Σήματος και σε αυτό δίδαξε ο επικεφαλής Tactical Instructor  της ΙΚΜF, Νταν Όρεν. Θέμα του ήταν η μεγαλύτερη εμβάθυνση στο αντικείμενο της προστασίας του VIP, καθώς και η οργάνωση και διοίκηση ομάδας  προστασίας. Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου έλαβαν το δίπλωμα VIP Bodyguard Team Leader και θα μπορούν να αναζητήσουν εργασία ως επικεφαλής και οργανωτές ομάδας προστασίας VIP.

Συμμετείχαν και αποφοίτησαν από το Σχολείο οι Συμεών Στάθης, Μιχελάκος Ιωάννης, Παπαναστασίου Ευάγγελος, Ντουρτμές Νεκτάριος, Τσάτσουλας Γιώργος, Χατζηανδρέου Δημήτρης και Καραγιαννάκης Βασίλης, οι οποίοι πλέον είναι διπλωματούχοι VIP Bodyguard Team Leader, πιστοποιημένοι από μία εκ των πλέον έγκυρων οργανώσεων παγκοσμίως, την IKMF.

gold2012 1
gold2012 2
gold2012 3
gold2012 4
gold2012 5