Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021 – 2022

Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021 διεξήχθη το πρώτο μέρος του νέου Σχολείου Εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά για πολίτες (CIC) της IKMF. Στο πρώτο αυτό μέρος δίδαξε ο ΕIT Αντρέας Μπουρκέρτ (Ε3), ο οποίος έβαλε τα θεμέλια για τη μεταμόρφωση των μαθητών σε εκπαιδευτές, κάτι το οποίο χρειάζεται πολύ και εις βάθος εργασία σε πολλά επίπεδα και τομείς.

Διαβάστε Περισσότερα

15 ΧΡΟΝΙΑ IKMF ΕΛΛΑΔΟΣ

Η πορεία της IKMF στην Ελλάδα ξεκίνησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου του 2006, στο Νέο Ηράκλειο. Εκεί, το περιοδικό «Μονοπάτι για τις Πολεμικές Τέχνες» είχε διοργανώσει ένα ανοιχτό εισαγωγικό σεμινάριο για το Κραβ Μαγκά, με τον επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής τότε και πρόεδρο σήμερα της IKMF,  Άβι Μογιάλ.

Η ανταπόκριση για το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα σύστημα αυτοάμυνας (στην αυθεντική του μορφή και απευθείας από την πηγή) υπήρξε από την αρχή πρωτόγνωρη.

Έτσι, δεν άργησε να οργανωθεί το πρώτο Σχολείο Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC), το οποίο ξεκίνησε την 1η Απριλίου 2006 και ολοκληρώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2006.

Διαβάστε Περισσότερα

AUTUMN CAMP 2021

Για δεύτερη φορά φέτος, σε πείσμα των καιρών, έγινε το Autumn Camp, το οποίο τελικά εξελίσσεται σε αγαπημένη συνήθεια! Η πολύ όμορφη φθινοπωρινή αυτή εκδήλωσή μας, η οποία διεξήχθη στις 9-10 Οκτωβρίου 2021, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε εντυπωσιακά στο κάλεσμά μας και όπως σε όλα μας τα καμπ όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχε με κέφι, πάθος και ενθουσιασμό, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έχουν θεσπιστεί από την ελληνική πολιτεία.

Ωστόσο, το φετινό καμπ ήταν αλλιώτικο από όλα τα προηγούμενα, αφού σε αυτό γιορτάσαμε τα 15 χρόνια της IKMF Ελλάδος, τα οποία τίμησαν με την παρουσία και τη διδασκαλία τους ο ίδιος ο Πρόεδρος της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2) και ο Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της IKMF, Ταμίρ Γκιλάντ (Ε5).

Διαβάστε Περισσότερα