Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2023-2024 (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Το πρώτο μέρος του Σχολείου Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC) της IKMF έλαβε χώρα στις 18-26 Νοεμβρίου 2023, στο Martial Way, στο ΟΑΚΑ. Τις πρώτες έξι μέρες του Σχολείου δίδαξε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξετάσεων της IKMF, GIT Ταμίρ Γκιλάντ (Ε6), ενώ τις υπόλοιπες τρεις ο Έλληνας ΕΙΤ Χρήστος Τζήκας (Ε4). Οι δύο υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές έβαλαν τα θεμέλια για τη μεταμόρφωση των μαθητών σε εκπαιδευτές, κάτι το οποίο χρειάζεται πολλή και εις βάθος εργασία, σε πολλά επίπεδα και τομείς.

Διαβάστε Περισσότερα

AUTUMN CAMP 2023

Ακόμη ένα Autumn Camp, ένας από τους πλέον σημαντικούς και μακροχρόνιους θεσμούς της IKMF Ελλάδος, διεξήχθη στις 21-22 Οκτωβρίου 2023, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας. Φέτος, προσκεκλημένοι εκπαιδευτές ήταν ο Ολλανδός ΕΙΤ Τζόι Ρόιτμαν (E4), και ο Βρεττανός, Κρις Μουραίη (Ε3), οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο και ευχάριστο καιρό, έδωσαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και μια μεγάλη διδακτική εμπειρία στους μαθητές και εκπαιδευτές της IKMF, που συγκεντρώθηκαν στο Ράντσο από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί ένα πολύ δυνατό διήμερο κοντά στη φύση, γεμάτο προπόνηση, νέες γνώσεις, καλή παρέα και ψυχαγωγία.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ (KIC) 2023-2024

Το Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά και Εφήβους (KIC) για την εκπαιδευτική περίοδο 2023-2024, διεξήχθη στις  11-15 Οκτωβρίου 2023, στο Kravopolis, κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του GIT Γιούντα Βάντερ Βέλντεν (Ε3), ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να μεταδώσει στους εκπαιδευόμενους την εμπειρία και γνώση του.  Όπως είναι πλέον γνωστό, στην IKMF κανείς εκπαιδευτής δεν δικαιούται να διδάσκει παιδιά εάν προηγουμένως δεν έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το KIC.

Διαβάστε Περισσότερα

UPDATE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2023, ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΕΛ ΤΑΜΙΡ

Στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα και της συνεχή βελτίωση και ενημέρωση των εκπαιδευτών της, η IKMF Ελλάδος διεξήγαγε το φετινό Update, στα επίπεδα P και G. Την εκπαίδευση έκανε ο επικεφαλής των τομέων Σεκιούριτι και Αστυνομίας της IKMF, Ίσραελ Ταμίρ (Έξπερτ 6), στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων εκπαιδευτών της IKMF.

Διαβάστε Περισσότερα

VIP PROTECTION COURSE 2023

Ένα ακόμη εκπαιδευτικό Σχολείο για Σωματοφύλακες προστέθηκε στην μακρά αλυσίδα των αντίστοιχων Σχολείων της IKMF Ελλάδος. Στις 1-9 Ιουλίου, ο ειδήμων του αντικειμένου Ντορόν Μπαλασάν, εκπαίδευσε τους Έλληνες συμμετέχοντες σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει όποιος επιθυμεί να εξασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Διαβάστε Περισσότερα