Νέα της
IKMF Ελλάδος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (KIC) 2021

Ακόμη ένα Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά (KIC) έλαβε χώρα στις 8-12 Μαΐου 2021, κάτω από την καθοδήγηση του Προέδρου και Επικεφαλής Εκπαιδευτή της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2), κάτι το οποίο αποτελεί μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της IKMF Ελλάδος.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ (CIC) 2020-2021

Λόγω των δυσμενών συνθηκών, με τις σχολές επί επτά μήνες κλειστές εξ αιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, το φετινό Σχολείο Εκπαιδευτών (CIC) τελικά διεξήχθη ολόκληρο σε ένα μέρος, στις 1-18 Ιουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΠΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΙ ΜΟΓΙΑΛ!

Εκπαίδευση και πιστοποίηση επιπέδων Έξπερτ έγινε στη χώρα μας, στις 9-13 Ιουνίου 2021, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων εκπαιδευτών, από τον ίδιο τον Πρόεδρο και Επικεφαλής Εκπαιδευτή της IKMF, Άβι Μογιάλ (Μάστερ 2).

Διαβάστε Περισσότερα

G ΚΑΜΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021

Αυτό που διακρίνει την IKMF Ελλάδος από την αρχή της πορείας της είναι ότι δίνει την πρέπουσα βαρύτητα στη συνεχόμενη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της, θεωρώντας την ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την εξέλιξή της. Πιστή λοιπόν στις αξίες της, δεν θα μπορούσε να επανεκκινήσει τις δραστηριότητές της με άλλον τρόπο εκτός από μία ακόμη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της.

Κάτω από ειδικές συνθήκες έγιναν φέτος τα Ρ και G Update, καθώς και οι εξετάσεις των εκπαιδευτών της IKMF Ελλάδος, λόγω της παρατεταμένης καραντίνας και των κλειστών επί σχεδόν οκτώ μήνες σχολών.

Διαβάστε Περισσότερα

AUTUMN CAMP 2020

Φέτος, λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν καταφέραμε να κάνουμε το καθιερωμένο ετήσιο Summer Camp μας. Στην IKMF Ελλάδος όμως έχουμε μάθει να μην το βάζουμε κάτω και να μην υποκύπτουμε στις δυσκολίες. Έτσι, μόλις η κατάσταση το επέτρεψε, διοργανώσαμε για πρώτη φορά φέτος, σε πείσμα των καιρών, το πρώτο Autumn Camp! Η πολύ όμορφη φθινοπωρινή αυτή εκδήλωσή μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και όπως σε όλα μας τα καμπ όλα αυτά τα χρόνια, συμμετείχε με κέφι, πάθος και ενθουσιασμό, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έχουν θεσπιστεί από την ελληνική πολιτεία.

Το Autumn Camp διεξήχθη στις 10-11 Οκτωβρίου 2020, στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, με προσκεκλημένους εκπαιδευτές τον GIT Νταν Όρεν (E2) και τον ΕΙΤ Αντρέας Μπουρκέρτ (E3) από τη Γερμανία.  

Διαβάστε Περισσότερα