Νέα της
IKMF Ελλάδος

G ΚΑΜΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ 2021

Αυτό που διακρίνει την IKMF Ελλάδος από την αρχή της πορείας της είναι ότι δίνει την πρέπουσα βαρύτητα στη συνεχόμενη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της, θεωρώντας την ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την εξέλιξή της. Πιστή λοιπόν στις αξίες της, δεν θα μπορούσε να επανεκκινήσει τις δραστηριότητές της με άλλον τρόπο εκτός από μία ακόμη εκπαίδευση των εκπαιδευτών της.

Κάτω από ειδικές συνθήκες έγιναν φέτος τα Ρ και G Update, καθώς και οι εξετάσεις των εκπαιδευτών της IKMF Ελλάδος, λόγω της παρατεταμένης καραντίνας και των κλειστών επί σχεδόν οκτώ μήνες σχολών.

Τα δύο καθιερωμένα ετήσια update και οι εξετάσεις των εκπαιδευτών φιλοξενήθηκαν στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας, στις 4-5-6 Ιουνίου 2021, και διεξήχθησαν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά έχουν οριστεί από τη ΓΓΑ.

Τους Έλληνες εκπαιδευτές δίδαξε και εξέτασε, με ποιότητα όπως πάντα, ο αγαπητός στην Ελλάδα Γερμανός ΕΙΤ, Αντρέας Μπουρκέρτ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό του επίπεδο.

Στην τριήμερη εκπαίδευση έγινε εις βάθος μελέτη των επιπέδων Ρ και G με ιδιαίτερη έμφαση στην ουσία, το πώς και το γιατί της κάθε τεχνικής και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των Ελλήνων εκπαιδευτών.

Την Κυριακή, έγιναν πολύωρες και απαιτητικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν επιτυχείς για όλους τους συμμετέχοντες.

Μέσα από αυτά τα συνεχή ετήσια Updates η IKMF φροντίζει ώστε όλοι οι εκπαιδευτές της να έχουν ομοιογένεια στη διδασκαλία, πλήρη κατανόηση των τεχνικών και εμβάθυνση ώστε να γνωρίζουν την ύλη τους σε κάθε της λεπτομέρεια. Αυτή είναι η υπεροχή της IKMF. Η συνεχόμενη, δια βίου εκπαίδευση των εκπαιδευτών της, απευθείας από την πηγή.

 

G Camp 1
G Camp 10
G Camp 11
G Camp 12
G Camp 2
G Camp 3
G Camp 4
G Camp 5
G Camp 6
G Camp 7
G Camp 8
G Camp 9