Σεμινάρια στην Περιφέρεια

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αυτήν τη φορά, ο κ. Άβι Μογιάλ, τεχνικός διευθυντής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κραβ Μαγκά (IKMF), επισκέφθηκε τη χώρα μας στις 17-18 Ιανουαρίου, αποκλειστικά για να διδάξει στις εκτός Αθηνών σχολές και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη και την Κόρινθο, στα πλαίσια της πολιτικής της IKMF για συνεχή υποστήριξη των σχολών της, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

korinthos.jpg
Τα σεμινάρια ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στην Κόρινθο, στη σχολή του κ. Νεκτάριου Δάφνη, με 2 ώρες σεμινάριο αυτοπροστασίας για παιδιά.

car-seminar3.jpg

Στη συνέχεια, το μάθημα μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Κορίνθου, όπου έγινε ένα ειδικό, πολύ πρωτότυπο και χρήσιμο σεμινάριο, για την αυτοάμυνα μέσα στο αυτοκίνητο. Στο σεμινάριο αυτό διδάχτηκαν τρόποι άμυνας σε οποιαδήποτε επίθεση γίνει μέσα στο αυτοκίνητο, είτε αυτή είναι από το κάθισμα του συνοδηγού, είτε από το πίσω, από ένοπλο ή άοπλο επιτιθέμενο, καθώς και μέθοδοι για τη δυναμική εκτόξευση του επιτιθέμενου έξω από το αυτοκίνητο ή, αν αυτό είναι αδύνατον, της ταχύτατης διαφυγής του αμυνόμενου. Αστυνομικοί που ήταν παρόντες δήλωσαν ότι οι γνώσεις που δόθηκαν σε αυτό το σεμινάριο είναι πραγματικά σπάνιες και πολύτιμες, για όποιον θέλει να να επιβιώσει από μία τέτοια επίθεση.
tripoli.jpg Το απόγευμα, ήταν σειρά της Τρίπολης, στο γυμναστήριο των κ.κ. Δημήτρη Σταθάκου και Βασιλικής Φουρίδη, στο οποίο θα ξεκινήσει τμήμα Κραβ Μαγκά από τον Φεβρουάριο, μετά και την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των συμμετεχόντων στην εισαγωγή στο Κραβ Μαγκά που έκανε ο κ. Μογιάλ.
thessaloniki.jpg Η συνέχεια και το τέλος δόθηκαν την επόμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, στη σχολή του κ. Κώστα Μπαρμπαδάκη, όπου αρχικά έγινε μία δίωρη εισαγωγή στο Κραβ Μαγκά, στη συνέχεια ένα δίωρο σεμινάριο αυτοάμυνας απέναντι σε μαχαίρι, ραβδί και πιστόλι, καθώς και εξετάσεις επιπέδων.